RU  UA

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Влада

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

В "Київавтодор" прийшли з обшуками: у справі фігурують мільйони гривень

Київська міська прокуратура спільно з Головним управлінням Державної фіскальної служби в місті Києві проводить обшуки в корпорації «Київавтодор».

Про це повідомляє Київська міська прокуратура.

"Київська міська прокуратура спільно з ГУ ДФС в м.Києві проводить обшуки в комунальній корпорації «Київавтодор» в рамках кримінального провадження, розпочатого за фактом умисного ухилення від сплати податків під час проведення робіт по ремонту доріг в місті Києві на суму понад 18 млн гривень", - йдеться в повідомленні.

За інформацією слідчих, приватна компанія регулярно отримувала тендери на проведення робіт на замовлення "Київавтодору" на загальну суму понад 1,9 млрд грн.

"При цьому зазначена підрядна організація, діючи в змові зі службовими особами КК «Київавтодор», відзначала у фінансовій документації реквізити підприємств із ознаками фіктивності, які нібито залучені для виконання субпідрядних робіт", - наголошується в повідомленні.

Були виявлені і вилучені первинні документи, готівковкові кошти на суму понад 7 млн грн і комп'ютерна техніка.

"12 травня за адресою комунальної корпорації «Київавтодор» проводяться обшуки з метою відшукання первинних фінансових документів і фіксації відомостей про обставини скоєння кримінальних правопорушень", - заявили в прокуратурі.

Кримінальне провадження розслідується за ч. 3 ст. 212 КК України.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в будинку депутата Віктора Медведчука проводили обшуки.