RU  UA

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Влада

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

У Києві комунальники вкрали майже мільйон - їх судитимуть

Комунальників Шевченківського району Києва судимуть за розтрату 720 тисяч в бюджету міста. Зокрема, замість дорогих алюмінієвих труб вони використали поліпропіленові, які значно дешевші, але менш якісні.

Про це повідомляє пресс-служба Київської міської прокуратури.

У заволодінні бюджетними коштами підозрюють начальника відділу комунальної компанії та директора будівельної фірми. За даними слідства, комунальник та глава приватної компанії незаконно заволоділи 720 тис грн та підробили документації.

Зокрема, зловмисники використали більш дешеві матеріали під час заміни труб на вулицях Турчина та Січових Стрільців. Будівельники мали використати алюмінієві труби, але замінили їх на поліпропіленові, вартість яких є значно нижчою.

Також правоохоронці підозрюють очільника приватної компанії у привласнені майна за попередньою змовою. Якщо підозрюваних визнають винними, їм загрожуватиме від 5 до 8 років ув'язнення з забороною займати певні посади на 3 роки.

Справу скеровано до Шевченківського районного суду.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у Дарницькому районі Києва комунальники стелили асфальт під час снігопаду. Один із водіїв зафіксував на відео курйозний інцидент.