RU  UA

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Влада

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Загроза повторного удару по Києву: влада області розповіла про свою готовність

Голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба заявив, що поки Україна не перемогла у війні з Росією, загроза повторного нападу російських окупантів на Київську область - зберігається.

Читайте також нашу хроніку: Ракетний удар по Чорткову та бої на Херсонщині: онлайн війни 12 червня

Про це він повідомив на своєму каналі у Telegram.

"Важливо розуміти, що загроза повторного нападу Росії існує та існуватиме, доки ми не переможемо. Київська область готова дати належну відсіч ворогу", - наголосив голова Київської ОВА.

Він перевірив стан прикордонних укріплень Київської області та оглянув один із рубежів оборони України. За словами Олексія Кулеби, позиції облаштовані добре, фортифікації є надійними, а підготовка сил оборони проводиться регулярно.

Раніше ми писали, 10 червня у Київській області вантажний автомобіль підірвався на міні, залишеній російськими окупантами. Водій вантажівки вцілів та не отримав значних травмувань.

Раніше "Апостроф" повідомляв, Росія планує встановити повний контроль над південною Україною та Донбасом, щоб мати вихід у Придністров'я. Але повторний наступ російської окупаційної армії на Миколаїв є утопією, квитком в один кінець, вважає керівник оборони Миколаєва генерал-майор ЗСУ Дмитро Марченко.