RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Лайм

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

Всі новини

Кішка 40 днів пробула сама через карантин: їй вдалося вижити і навіть народити кошенят, фото і відео

У китайському місті Ухань кішка 40 днів просиділа вдома сама, через те, що її господарі захворіли коронавірусом і були госпіталізовані.

Про це повідомляє Daily Mail.

Господар британської короткошерстої кішки на прізвисько Ле-Ле розповів, що вся його сім'я, що складається з семи осіб, заразилася коронавірусом напередодні Китайського Нового року - до 25 січня. До того моменту кішка була на останньому терміні вагітності. Коли всіх членів сім'ї госпіталізували, господар Ле-Ле не став просити оточуючих доглянути за кішкою, оскільки в його квартирі можна було заразитися смертельно небезпечною інфекцією.

В результаті Ле-Ле залишилася одна в порожній квартирі. Кішці вдалося вижити завдяки двом відкритим мішкам корму, які її власник залишив перед від'їздом до лікарні.

"Я тримав на заскленому балконі черепах і риб в акваріумі. Також там була фільтрована вода, яку кішка могла пити", - пояснив господар.

Разом з дружиною він закрив всі вікна і двері, крім балконних, перш ніж виїхати на лікування.

"Після цього ми й гадки не мали, що відбувалося в квартирі", - зізнався він.

Через 40 днів з лікарні виписали дружину. Вона повернулася додому і виявила, що Ле-Ле народила чотирьох кошенят і прекрасно почувається. Однак вихованка з'їла всю рибу в акваріумі.

"На щастя, черепахи пережили це випробування", - зауважив власник кішки. За час його відсутності Ле-Ле схудла вдвічі.

Як повідомляв "Апостроф", в одному з регіонів Китаю оголосили про заборону на в'їзд і переміщення людей після декількох нових випадків виявлення коронавірусу.

Нагадаємо, що коронавірус є надзвичайно заразним і дуже стрімко поширюється, це відбувається через особливу структуру білка, що формує специфічні "шипи" на його поверхні.