RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Лайм

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Бережіться негативу: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 29 червня

У понеділок, 29 червня, астрологи радять людям, незалежно від їх знаку Зодіаку, гнати геть страхи та тривоги, які можуть атакувати в цей день.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на "ТСН".

"З похмурими думками, що спотворюють наш погляд на світ, найкраще боротися за допомогою позитивного мислення: "відловлювати" будь-який - навіть незначний - негатив і замінювати його позитивними установками та "картинками", по можливості відразу ж візуалізуючи їх", - відзначають астрологи.

Овен

Цей день сприятливий для очищення організму: рекомендується дотримуватися детокс-меню, пити фіточаї, займатися йогою та духовними практиками, приймати ванни з настоями трав та аромамаслами.

Тілець

Не варто реагувати на чужу агресію - сплеск емоцій витягне з вас енергію і позбавить сил, тому краще не звертати уваги, залишивши "вампіра" ні з чим.

Близнюки

Сни, які можна буде побачити напередодні вночі, не мають нічого спільного з реальністю, так що робити з них трагедію, протягом усього дня переживаючи з цього приводу, не слід.

Рак

Не треба брати на себе обов'язки інших людей, навіть якщо вас дуже про це попросять: великий ризик того, що вони, як прийнято говорити, сядуть вам на голову і почнуть користуватися вашою добротою.

Лев

Критику з боку найближчого оточення необхідно розділити на дві частини - конструктивну та формальну: до першої рекомендується прислухатися, другу можна пропустити повз вуха.

Діва

Поганого настрою допоможе позбутися робота: чим більше справ ви заплануєте на цей час, тим легше буде реагувати на можливий негатив, та й час пролетить швидше.

Терези

У цей день легко стати жертвою шахраїв, тому важливо стежити за своїми речами в громадських місцях і бути максимально уважними, оплачуючи придбані товари навіть в режимі онлайн.

Скорпіон

День принесе схильність до самокритики, що саме по собі непогано, головне не переборщити, осуджуючи себе за всілякі недоліки - занижена самооцінка ще нікому не послужила добру службу.

Стрілець

Причиною незрозумілої тривоги може стати надлишок енергії, яка буде переповнювати вас в цей час - найкращим способом заспокоїтися може стати улюблене заняття, особливо творче.

Козеріг

Необхідність відпочинку назріла давно, і, якщо відправитися у відпустку можливості поки немає, постарайтеся хоча б вибратися до найближчої водойми або прогулятися по розташованому поруч з будинком парку.

Водолій

Навіть незначна сварка, яка сталася в цей день, може привести до тривалого конфлікту, тому необхідно максимально скоротити спілкування з оточуючими, а то і зовсім від нього відмовитися.

Риби

Якими б привабливими умовами ні спокушали вас люди, котрі обіцяють "золоті гори", не втягуйтеся в авантюру - ви ризикуєте втратити набагато більше, ніж заробити.