RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Лайм

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Яким знакам Зодіаку пощастить на початку липня: гороскоп від відомого астролога

На поточному тижні, з 29 червня до 5 липня, зірки обіцяють вдачу людям, які народжені під знаком Зодіаку - Лев, Діва і Риби.

Як повідомляє "Апостроф", Павла Глоб дав прогноз для всіх знаків Зодіаку, пише SlovoFraza.

Лев

Для цих людей весь тиждень буде позитивним. Це прекрасний час, що взяти відпустку і відпочити. Але також робота в даний період принесе свої плоди. Головне не ділитися планами з оточуючими, тому що друзі і близькі можуть демотивувати вас. Також ви зможете знайти другу половинку, не бійтеся ходити на побачення, також не уникайте нових знайомств.

Діва

У Дів все вийде і з фінансового боку і в любовних справах. Проявляйте креативність у важливих питаннях - це принесе успіх в будь-якій професії. Чекайте на вдачу в будь-якій сфері діяльності.

Риби

Для цього знака настав час любові і романтики. Але постарайтеся менше з'ясовувати відношення. Побачення і флірт допоможуть відпустити проблеми і отримати насолоду. Також астролог рекомендує задуматися про майбутнє. Можна зайнятися плануванням відпустки або справ на найближчі тижні та місяці.

Овен

Будьте впевненими і залишайтеся собою у всіх ситуаціях - вам це зараз необхідно. Проявляйте себе і тоді на вас чекає перемога. Також цього тижня ви можете отримати підвищення зарплатні, нові доходи в бізнесі. Але для цього вам доведеться більше і більш посилено працювати. Також астролог настійно радить не звинувачувати в своїх невдачах інших. Дорогі покупки теж краще відкласти до кращих часів. Особливо намагайтеся не витрачати багато грошей 2 і 3 липня.

Телець

Відпочивайте і проводите більше часу в людних місцях - це допоможе вам познайомиться з цікавими людьми. А в справах працюйте активно, що допоможе домогтися більшого успіху на цьому тижні і в майбутньому. Сприятливі для цього дні настануть 4 і 5 липня. Також необхідно уважніше ставитися до бажань близьких, вміти працювати в команді.

Близнюки

Тиждень почнеться для вас дуже добре, але в кінці фортуна може відвернутися. Тому встигніть зробити задумане раніше, а потім просто заплануйте відпочинок і забудьте про проблеми. На цьому тижні також дуже важливо займатися своєю зовнішністю, в тому числі купувати нові речі. Варто чекати підтримки від близьких в кінці тижня.

Рак

У цей період вам треба бути відповідальними. Зірки прогнозують, що від вас буде потрібно прийняти серйозні рішення. Найкраще для цього час і найсприятливіші дні - 30 червня та 1 липня. А ось 4 липня треба бути обережними, не брати зайвих зобов'язань, особливо якщо субота робоча. Павло Глоба радить на вихідних здійснювати тільки обдумані вчинки, щоб не наламати дров. Для підняття настрою можна зайнятися шопінгом в інтернеті.

Терези

Сприятливим буде початок тижня. Будьте мудрими і звільніть ваше вміння згладжувати конфлікти. Потрібно бути більш гнучкими і готовими піти на компроміс в складній ситуації, поступитися своєю гордістю. Найкращі для вас дні тижня - 2 і 3 липня. У цей час можна здійснювати дорогі покупки. Також буде корисно спілкуватися з близькими та сім'єю, відвідувати батьків. Корисними стануть поїздки - на дачу, в гості. Потрібно змінювати обстановку в кінці тижня, а на вихідних можна спокійно посидіти в рідних стінах, поспілкуватися і розважитися.

Скорпіон

Вдалим буде 30 червня. Тоді потрібно пускати позитивні думки, інакше ви зможете бути імпульсивними. Сприятливими днями стануть вихідні. Астролог радить домагатися свого і просувати нові ідеї. У любовних справах дуже пощастить тим Скорпіонам, які готові на все, аби справити враження на того, хто їм подобається. Всім, хто в стосунках, теж не завадить трохи романтики.

Стрілець

У любовних відносинах можуть початися проблеми. Особливо остерігайтеся їх 2 липня. Намагайтеся тримати себе в руках у відносинах з близькими людьми, не проявляйте негативу, невдоволення, не підвищуйте голос. Але тиждень вдалий для пошуків нової роботи, початку нових проектів. У процесі прийняття рішень важливо слухати не серце та інтуїцію, а користуватися своїм життєвим досвідом.

Козеріг

Для вас на цьому тижні будуть важливі фінансові питання. Але варто побоюватися обману з боку партнерів і клієнтів в кінці тижня. Також будьте обережні у любовних питаннях. Сприятливими днями для флірту і романтики будуть 30 червня і 1 липня. В інші дні краще більше часу проводити наодинці з самими собою, займатися домашніми справами.

Водолій

Невдалим днем для цього знака астролог назвав 30 червня. В цілому на початку тижня великого успіху чекати не варто. Павло Глоба радить допомагати близьким рішенням їхніх труднощів, щоб ті могли відповісти взаємністю. Найбільш позитивними днями можна вважати 2 і 3 липня. У четвер і п'ятницю краще зайнятися найскладнішими справами, які доводилося останні тижні відкладати на потім. Також корисно буде привести в порядок своє житло, зробити прибирання, викинути непотріб. Те ж саме стосується і робочого місця.

Як повідомляв "Апостроф", найкращі пари виходять не тільки з люблячих двох людей, але і схожих по знаку Зодіаку - вказати на другу половинку можуть зірки.