RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Ідеальні пари: астропсихолог розповів, хто кому підходить за знаком Зодіаку

Дивлячись на деякі пари, здається, що їх союз дійсно укладений на небесах, а у відносинах між ними панує любові і гармонія. Щоб знайти собі ідеальну другу половинку, астрологи радять звернути увагу на зодіакальний гороскоп сумісності - ці знання допомагають правильно вибудувати стосунки з коханими.

Астропсихолог Валентина Віттрок назвала ТСН пари, які підходять одне одному за знаком зодіаку.

Овни і Риби. Єдність і боротьба протилежностей

Попри зовнішню несумісність представники цих двох знаків ідеально підходять одне одному – їхній союз можна охарактеризувати філософським поняттям "єдність і боротьба протилежностей". Один знак доповнює інший у тому, чого йому не вистачає: Овни – сміливі, рішучі, активні, веселі, оптимістичні, з високою – а часом і завищеною – самооцінкою. Риби – скромні, тихі, полохливі, віддають перевагу не діяти, а мріяти і літати у хмарах, які страждають від невпевненості в собі і своїх силах. Овен підштовхує Риб до рішучих вчинків, а вони своєю чергою вчать своїх партнерів почуттю такту і вмінню адекватно – а не надмірно – реагувати на ситуації.

Телець і Рак. Близнюки-брати

Тільця і Рака об'єднує спільність світогляду. Обидва знаки однаково цінують сімейні цінності і обожнюють домашній – і не тільки – комфорт, якісні речі, смачну їжу і хороший секс. Вони не дуже люблять подорожувати, тому з задоволенням можуть удвох лежати на дивані перед телевізором і дивитися улюблені серіали або читати книжки. Більш чуттєвий Телець може змінювати Рака, але останній дивиться на походи наліво крізь пальці: він занадто цінує "плюси" цього союзу, щоб жертвувати ними через один-єдиний "мінус".

Близнята і Терези. Повна гармонія

Можна сказати, що союз Близнят і Терезів – найгармонійніший із усіх, які тільки можливі в зодіакальному колі. Цілком можливо, що секрет їхньої сумісності криється в їхній подвійності: представникам інших знаків зодіаку важко спілкуватися з тими, у кому одночасно уживаються дві людини, а Близнята і Терези розуміють одне одного з пів слова. Навіть різниця в темпераментах йде їм на користь: Терези врівноважують запальність і емоційність Близнят, а вони своєю чергою вносять "вогник" в розмірене і нуднувате життя партнера. Вони можуть знайти спільну мову в будь-якій ситуації – домовитися, навіть якщо спочатку дивилися на неї по-різному. Обидва обожнюють вечірки, вернісажі, оперні спектаклі і концерти класичної музики, на яких обожнюють блищати, і їм це вдається. Їхнє хворе місце – спільні гроші: обидва люблять їх витрачати самі, але ображаються, коли це робить інший, тому весь час нагадують йому про економію.

Лев і Стрілець. "Одна, але полум'яна пристрасть"

Лев і Стрілець – два вогняних знаки, які ідеально підходять одне одному. Їх об'єднує потяг до волі: обидва не терплять жодних зв'язків і зобов'язань, і, як коти, хочуть гуляти самі по собі. Якщо їх цієї можливості обмежити, вони як мінімум будуть незадоволені, а як максимум, можуть і втекти. Але в союзі з такою ж волелюбною людиною почуваються чудово, тому що ніхто не зазіхає на свободу і вони почуваються привільно – а що може бути ліпшою основою для спілкування?

Діва і Козоріг. Шлюб із розрахунку

Якщо говорити про шлюб за розрахунком, то це насамперед союз Діви і Козорога. Два найбільш поміркованих, практичних і розважливих знаки зодіаку саме на цих притаманних їм якостях і будують свої стосунки. Обидва є трудоголіками, вміють ставити реальні цілі і знають, як їх досягти, прораховують кожен свій крок і його можливі наслідки. Діву і Козорога також об'єднують такі якості, як низька емоційність, пристрасть до чистоти і порядку, коли всі предмети перебувають на своїх місцях і немає жодного клопоту з їхнім пошуком. Так що розрахунок, покладений в основу такого шлюбу, абсолютно правильний, а значить, і сам союз – обіцяє бути щасливим.

Скорпіон і Водолій

Вирішивши, що ці два знаки теж можуть скласти прекрасну пару, ви помилитеся. Скорпіон і Водолій – два унікальних знаки, які через свої особливості можуть підійти всім і одночасно нікому, тому вирішувати, хто складе їм пару, потрібно у кожному конкретному випадку. Не можна сказати, що представники Скорпіона або Водолія вміють підлаштовуватися під інших, скоріше, навпаки, – вони є своєрідним призом, від якого через їхню привабливість не відмовиться жоден інший знак. Правда, жити з ними в результаті може виявитися не так вже просто, але це вже зовсім інша історія.

Втім, на думку Валентини Віттрок, все сказане вище – загальні правила, які можуть і не спрацювати. Необхідно враховувати безліч інших факторів – розташування тих чи тих планет у будинках гороскопу потенційних чоловіка і дружини, особливо це стосується того, де розташовані Венера та Місяць.

Як повідомляв "Апостроф",астролог Павло Глоба назвав чотири знака Зодіаку, для яких останні дві тижні червня стануть поворотними в житті.