RU  UA  EN

Вівторок, 28 травня
  • НБУ:USD 40.02
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.02
Лайм

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 травня

Всі новини

Астрологи назвали 5 знаків Зодіаку, які говорять правду в обличчя

Астрологи назвали п'ять найбільш прямолінійних знаків зодіаку.

Про це повідомляє "Слова і фрази".

Овен

Представники цього знака зодіаку вважаються сміливими і прямолінійними. Вони завжди будуть говорити вам правду в обличчя, нічого не вигадуючи і не звертаючи увагу на те, що вас це може засмутити. Для них неважливо, що про них думають інші люди, тому вони не дуже і церемоняться з різними виразами.

Близнюки

Вони бувають досить прямолінійними і тим самим іноді шокують оточуючих, які від Близнюків такого не очікували. Представники цього знака зодіаку не шкодують про сказане, навіть якщо зачіпають своїми словами оточуючих. Через свою відвертість Близнюків вважають нечутливими і навіть трохи черствими людьми.

Лев

Представники цього знака зодіаку хочуть все і одразу, не дивлячись на те, що знаходиться у них на шляху. Вони думають тільки про те, що важливо для них, і діють без найменшого каяття. Леви дуже чесні і безкомпромісні люди, які висувають високі стандарти не тільки собі, а й іншим людям. Вони легко задають прямолінійні питання, чому їх часто вважають безцеремонними і навіть егоїстичними.

Стрілець

Вони завжди будуть говорити тільки те, що думають, і навіть не звернуть увагу на те, подобається вам це чи ні. Якщо вам потрібно почути щиру думку з будь-якого питання, тоді сміливо звертайтеся до Стрільцям.

Водолій

Ці люди досить товариські, але безумовно прямолінійні і часто безкомпромісні. Водолії найчастіше висловлюють свою думку і зовсім не турбуються про те, чи сподобається воно комусь чи ні. Ці люди вперті по натурі і будуть стояти на своєму до кінця, незважаючи на реакцію співрозмовника.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, які зустрінуть справжню любов в липні.

Раніше відомий астролог Павло Глоба розповів про ситуацію з гороскопом в липні з питання фінансів .