RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Лайм

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Жахливо сумуємо: онуки королеви Єлизавети показали зворушливе дитяче фото з бабусею

8 вересня не стало Єлизавети ІІ. Вона померла на 97-му році життя у своєму палаці у Балморалі. Члени королівської сім'ї продовжують сумувати за королевою і ділитися зворушливими спогадами про неї.

Так, на сторінці в instagram доньки принца Ендрю і Сари Фергюсон Принцеси Євгенії з'явився зворушливий знімок. На фото знята усміхнена Єлизавета II з маленькими сестричками Євгенією та Беатрісою. Крім того, на сімейне фото потрапив собака.

"Ми не змогли багато висловити словами з тих пір, як Ви нас усіх покинули. Були сльози та сміх, тиша та балаканина, обійми та самота, а також загальна втрата для нас, наша улюблена королева та наша улюблена бабуся. Ми, як і багато хто думав, що ти залишишся тут назавжди... І ми всі жахливо сумуємо за тобою... Ви були нашим матріархом, нашим провідником, нашою люблячою рукою на наших спинах, яка веде нас по цьому світу... Ви так багато чого нас навчили, і ми назавжди збережемо ці уроки та спогади”, - підписала фотографію Євгенія.

Раніше theLime детально розповідав, яким незвичайним було життя принца Філіпа. Заради Єлизавети II йому довелося позбутися титулів, відмовитися від рідної віри та кар'єри у військово-морському флоті.