RU  UA  EN

Пʼятниця, 13 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.90
НБУ:USD  40.85
Лайм

Новини

12 вересня

Всі новини

Klavdia Petrivna вперше показала своє обличчя

Українська співачка Klavdia Petrivna здивувала українців новим образом, в якому вона показала своє обличчя, проте таки змогла вберегти загадку.

Про це написали в Telegram-каналі "що ти знаєш про Бобула?".

В групі показали фотографію та фрагмент з кліпу, в якому українська співачка Klavdia Petrivna показала обличчя. Проте вона таки залишила інтригу та зберегла свою загадку, адже була в окулярах, хустці та з капелюхом.


Ведучий та шоумен Слава Дьомін також поділився знімками співачки та її нового образу.

"Ловіть вперше обличчя Клавдії Петрівни. Вона його показала в спільному кліпі з гуртом Tvorchi", - залишив коментар Дьомін.

"Апостроф" раніше писав, що Klavdia Petrivna – псевдонім української співачки, яка зберігає анонімність. Артистка з'явилася у 2023 році і одразу стала популярною. Її пісні почали розривати TikTok, а згодом й всі стрімінгові платформи.

Це найзагадковіша співачка українського шоубізу. Виконавиця хітів "Знайди мене" і "Я тобі брехала" тривалий час зберігає свою анонімність, а шанувальники - сперечаються, хто може ховатися за її образом. Проте у одному з кліпів артистки вже намагалися знайти розгадку.

Нещодавно співак Володимир Дантес облаяв музичних критиків, які пояснили, хто саме ховається за образом загадкової Klavdia Petrivna.