Лайм

Klavdia Petrivna - найзагадковіша співачка: хто ховається під її образом

Що відомо про виконавицю, яка приховує обличчя

Klavdia Petrivna – псевдонім української співачки, яка зберігає анонімність. Артистка з'явилася у 2023 році і одразу стала популярною. Її пісні почали розривати TikTok, а згодом й всі стрімінгові платформи. У квітні 2024 року загадкова виконавиця, котра приховує обличчя за сценічним образом, вперше виступила на сцені, але свою особистість так і не розкрила. У мережі вирують бурхливі дискусії та висуваються різні версії, хто ж така Клавдія Петрівна. Розглянемо всі теорії про те, хто може ховатися за образом артистки, яка випускає хіти інкогніто.

Читайте також: Живе в Іспанії і підтримує українців: де зараз 24-річний син Ірини Білик.

Фото: instagram.com/klavdia_petrivna

Псевдонім Klavdia Petrivna співачка запозичила у героїні роману "Записки курносого Мефістофеля" українського письменника Володимира Винниченка. А образом став силует дівчини в крислатому капелюсі. Свого справжнього імені виконавиця не називає, адже хоче зберігати певну загадковість.

Пісні Клавдії Петрівни почали з'являтися у соціальній мережі у липні минулого року. Треки "Знайди мене", "Я тобі брехала" швидко завірусилися, а рядок з хіта співачки "Я щаслива": "Лікарі кажуть, що це депресія, мама каже, що я лінива" процитувала навіть Олена Зеленська.


Переглянути цей допис до Instagram

Повідомлення, поширення Klavdia Petrivna (@klavdia_petrivna)

Klavdia Petrivna - хто це

На початку старту її кар'єри в мережі припускали, що Klavdia Petrivna – це проект, створений за допомогою штучного інтелекту. Пізніше почали висувати теорії, що за образом співачки ховається жінка з досвідом 35-40 років. Однак цю версію спростувала директорка лейблу Nebo Music, з яким співачка підписала контракт восени 2023 року. Вона сказала, що Клавдія Петрівна – юна дівчина, студентка музичного коледжу.

"Наша команда дуже зацікавилася Klavdia Petrivna. Кожен знайшов в її треках, щось своє - вайб французького шансону, клавіші з 90-х. Тому вирішили запросити її до нас у Київ познайомитися. Виявилося, що Клавдія ніколи не була на студії звукозапису. Ми провели разом із саундпродюсером та Клавдією на студії чотири дні й записали пісні. І зрозуміли, що разом зможемо показати якою може бути нова українська музика", - розповідала Катерина Шевченко.

Читайте також: Переніс інсульт і переїхав до Чернігова: куди зник харизматичний ведучий "Миколиної погоди".

Фото: instagram.com/klavdia_petrivna

Перша версія: Клавдія Петрівна – це Маша Кондратенко

У лютому 2024 року Klavdia Petrivna була відзначена музичною премією видання "Лірум" у категорії "Дебют року". Тоді на сцену за нагородою піднялася Маша Кондратенко у чорному капелюсі, частиною образу Клавдії Петрівни. Авторка пісні "Ванька-встанька" не підтвердила, що саме вона є анонімною співачкою, а натомість додала ще більше інтриги: "Стежте за новинами, скоро побачимося".

Фото: instagram.com/mashaa.kondratenko

Klavdia Petrivna - Соломія Опришко

Це найпоширеніша версія, яка з'явилася ще у 2023 році. Музичний блогер-журналіст Богдан Беспалов припустив, що за образом Клавдії Петрівни ховається Соломія Опришко, студентка музичного коледжу.

"Кажуть, це молодша сестра талановитого виконавця та автора пісень Osty. У нього раніше було достатньо спільних відео з Соломією. Мої перевірені джерела принесли на хвостику, що саме ця дівчина і є тією ж Клавдією. Я подивився її інстаграм – там майже нічого немає, все видалено, але в актуальних знайшов демо пісні "Я тобі брехала", - писав у своєму розслідуванні Беспалов.

Читайте на тему: Де зараз співак-ветеран Михайло Панчишин, який виграв "Голос країни-2023".

Фото: ТСН

Також на це ім'я вказував музичний оглядач Максим Нагорняк. На своєму YouTube-каналі Bezodnya Music блогер заявляв, що Соломія Опришко – це і є Клавдія Петрівна. За його словами, співачка викрила свою особистість ще до підписання контракту з лейблом.

"Соломія Опришко - це Клавдія Петрівна. Я сам спілкувався з нею в соцмережах. І вона, ще не підписавши контракт зі своїм лейблом, уже спалилася перед багатьма", - говорив він.

Фото: Скріншот

Нещодавно "проговорилася" й Аліна Гросу, спілкуючись зі своїми шанувальниками у соціальній мережі.

"Соломія. Але я вам нічого не казала. Насправді, вже багато хто знає. Прекрасна дівчинка, але мені шкода, що зараз багато її заслуженої слави забирають інші…", - сказала співачка у своєму TikTok.

Хто ж ховається за образом Klavdia Petrivna – достеменно невідомо, проте її пісні продовжують збирати мільйони переглядів на YouTube і викликати інтерес у українських слухачів.

Раніше ми розповідали, що відомо про переможницю шоу "МастерШеф-13" Аліну Бурик.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Діти щасливі: Наталія Могилевська показала прийомних доньок на рідкісних кадрах

Відома українська співачка Наталія Могилевська порадувала своїх доньок Софію та Мішель незвичною рослиною, яка харчується комахами

Усик відреагував на підтримку з боку всесвітньо відомого репера

Український боксер Олександр Усик показав фото з американським репером Снуп Доггом та подякував йому за підтримку

Справжній україномовний хлопчик: Даша Квіткова розповіла про виховання дворічного сина Лева

Популярна блогерка Даша Квіткова підкреслила, що її дворічний син Лев не знає російських слів та суржика, а говорить лише українською