RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

22 квітня

Всі новини

Аваков знову різко висловився на адресу Саакашвілі

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков критично відгукнувся про результати діяльності губернатора Одеської області Михайла Саакашвілі у ввіреному йому регіоні.

Про це він розповів в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна".

"Я з Саакашвілі не співпрацюю, він не в моїй вертикалі влади. Саакашвілі отримав карт-бланш, якого не отримував жоден губернатор, провів на посаді трохи більше року, а в результаті, не знаю, на яке там місце скотилася Одеська область, але десь глибоко в другий десяток...", - говорить міністр.

"Я не знаю жодного досягнення, який би цей чудовий чоловік реалізував, крім, зрозуміло, того, що він вміє бути показово енергійним. У нас популістів досить у владі, і фріків теж. А хотілося б, щоб були пахарі, які займаються справою. Я таких знаю. Вони не дуже галасливі , а у великих областях дають хороші результати. Це той же Райнін з Харкова, Резніченко з Дніпропетровська... Люди просто працюють. А тут більше піару, і це при тому, підкреслю, що жоден губернатор не мав стільки початкових преференцій і можливостей. Вважаю, що у Саакашвілі просто інші цілі. Але я на нього свою енергію витрачати не збираюся. Думаю, що час дасть йому кращу оцінку", - вважає він.

Також Аваков висловився про проблеми з керівником обласної поліції Одеської області.

"З обласної поліцією – так, є питання. Кандидатура керівника була запропонована Саакашвілі, і ми її підтримали. Не вважаю, що у нас з цим все в порядку. По цьому управлінню йде службове розслідування. Можливо, будуть якісь кадрові рішення і знову підуть сенсаційні заяви "Нас, передовиків, які підняли виробництво, переслідують..". Тільки не видно піднятого виробництва. Тільки слова чути", - критикує Саакашвілі за популізм Аваков.

Як повідомляв "Апостроф", в грудні 2015 року виник гучний скандал навколо сутички Авакова і Саакашвілі, в ході якої глава МВС кинув склянкою в губернатора.Пізніше Саакашвілі сказав, що Авакова потрібно посадити у в'язницю.