RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

"Інтер" запідозрили у фінансуванні терористів Донбасу: у поліції повідомили подробиці

Головне слідче управління Національної поліції проводить досудове розслідування у справі телеканалу «Інтер», пов'язаного з фінансуванням тероризму.

Про це Національна поліція повідомила у відповідь на запит «Апострофа».

У повідомленні сказано, що слідство ведеться вже два місяці. До Єдиного реєстру досудових розслідувань справа була внесена за ознаками порушення статей Кримінального кодексу про підробку документів (ст. 358, ч. 1) і фінансуванні тероризму (ст. 258-5, ч. 3).

«У червні 2017 року Генеральна прокуратура України визначила підслідність кримінального провадження Головного слідчого управління Національної поліції.

Розслідування у зазначеній справі, яке доручено слідчим управління розслідування корупційних злочинів Головного слідчого управління Національної поліції, ведеться за фактом можливого фінансування тероризму шляхом перерахування значної суми грошових коштів в якості оплати за придбання частини акцій ПРАТ «Телеканал Інтер» на користь суб'єкта господарювання з Російської Федерації. Перерахування коштів було здійснено через одну з офшорних компаній, до діяльності якої можуть бути причетні українські чиновники».

Також у повідомленні зазначено, що проводиться розслідування інших епізодів можливої незаконної діяльності посадових осіб зазначеної медіагрупи.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Політика
Теги: