RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Бойовики висунули кумедні вимоги з приводу полоненого військового РФ Агєєва

Бойовики висунули кумедні вимоги з приводу полонених на Донбасі військових РФ.

Про це на своїй сторінці в Facebook написала представник України в робочій підгрупі з гуманітарних питань ТКГ з врегулювання ситуації на Донбасі Ірина Геращенко.

"ОРДЛО знову завела шарманку, що російські найманці, затримані за злочини українською армією і що знаходяться в українському в'язницях - це не "потіряшкі", а "жителі маладих республік", з російськими паспортами. До "своїх людей" вони відносять і "потіряшку" Агєєва. Це фантастично: мама "потіряшки" кричить, що він громадянин РФ і все життя прожив там, а ось представники ОРДЛО розповідають, що він місцевий ополченець ..... Все це потворні сценарії гібридної війни", - написала Ірина Геращенко.

Як повідомляв "Апостроф", журналістам стала відома стаття, по якій проводиться слідство стосовно взятого в полон силами АТО контрактника з Росії Віктора Агєєва.

Читайте також матеріал "Апострофа" про те, як Україна може використати ситуацію з полоненим військовим РФ в свою користь - "Захоплення військового РФ на Донбасі: Росія зробила Україні хороший подарунок".