RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

29 квітня

Всі новини

Новий ватажок ЛНР зізнався у співпраці з "сірим кардиналом" Путіна

Новий ватажок так званої "ЛНР" Леонід Пасічник підтвердив, що співпрацює з помічником президента РФ Владиславом Сурковим

Про це йдеться в заяві Пасічника, яке опублікував сепаратистки сайт ЛИЦ.

Нагадаємо, Сурков вважається одним з головних кураторів бойовиків "ДНР" і "ЛНР" від Кремля. Експерти неодноразово називали його "сірим кардиналом", який за фактом керує "народними республіками".

"У рамках роботи з реалізації Мінських угод, якими ми були і залишаємося прихильні, а також по ряду інших питань, ми тісно співпрацюємо з помічником Президента РФ Владиславом Юрійовичем Сурковим. Ми вдячні Росії за її послідовну позицію щодо мирного врегулювання конфлікту. Керівництво Росії на найвищому рівні приділяє цьому питанню велику увагу, зокрема, ми сподіваємося завершити обмін полоненими до кінця поточного року", - йдеться в заяві Пасічника.

Також він висловив сподівання на продовження співпраці з російськими структурами.

"Хочу підкреслити, що у мене особисто і всього керівництва Луганської народної республіки налагоджено конструктивну взаємодію з усіма російськими структурами, які надають гуманітарне сприяння нашій республіці в такий складний час. Впевнений, що наша співпраця продовжиться у майбутньому", - зазначив ватажок "ЛНР".

Детальніше про поточну ситуацію в ОРЛО після "перевороту" читайте в матеріалі "Апостроф": "Плотницький переграв своїх кураторів з Росії, а ДНР-ЛНР йдуть до повного завершення".