RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Не може просто піти: в Україні вказали на серйозні проблеми Путіна з Чечнею і Кадировим

Журналіст і телеведучий Матвій Ганапольський вважає, що президент РФ Володимир Путін потрапив у безвихідну ситуацію в Чечні, а також відстає від часу.

Про це повідомляє "Гордон".

"Є Чечня, все ось це ось... Є в російській політиці багато речей, які не дозволяють йому просто встати і піти. Хоча б задати питання: що робити з Чечнею? Відпускати не можна. Не тримати за горло (главу Чечні Рамзана) Кадирова не можна. Не завалювати їх грошима не можна. "Ти цього хотів, Жорж Данден". Це породження його політики", - сказав Ганапольський.

Журналіст зазначає, що Путін вже не встигає за сучасними процесами.

"Росію, як мені здається, чекають великі несподіванки, пов'язані з підростанням нового покоління. Відразу хочу сказати про це покоління: це будуть не українці і не європейці, це будуть росіяни. Але інтернет робить свою чорну справу", - продовжив Ганапольський.

"Путін не доганяє, він вже відстав від часу. Це об'єктивний процес. Він колись, з 2000-го по 2004 роки, був хорошим президентом. Потім він придумав, що Захід його не цінує. Покотився-покотилося, і прийшло до того , що зараз. Володимир Володимирович - сам творець свого нещастя. Я не збираюся радити йому, як чинити, і аналізувати його дивні вчинки. Він - злочинець. на його совісті збитий літак, на його совісті Крим, на його совісті Донбас", - зазначив журналіст.

Раніше Ганапольський заявив про те, що в Росії відбуваються зміни, які приведуть до краху країни.