RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

​Думає тільки про свої фінанси: Порошенку дорікнули через ігнорування кримського питання

У президента Петра Порошенка не було шансів увійти в історію в якості рятівника України, оскільки за своєю натурою він є підприємцем.

Таку думку в інтерв'ю Лайму висловив астролог Влад Росс.

Говорячи про те, чи були у Порошенка шанси увійти в історію, як рятівник держави, астролог сказав: "Ні, у нього абсолютно ніяких шансів не було".

"Ви ж знаєте історію - він з 14 років пропонував сигарети вчителям, продавав, з дипломатом ходив. Він підприємець ще зі школи. У людини на інстинктивному рівні закладено, що найважливіше в житті - те, що може тебе фінансово підняти. Він мислить в одному лише напрямку: як зберегти і примножити свої фінанси. Яка там ідеологія - це ж по обличчю видно, що ніякої", - говорить Росс.

При цьому він додав: "Якби у нас був нормальний президент, були б якісь Мінські домовленості, то у нас, хоча б слово" Крим "було б присутнє на порядку денному. Але ж він зустрічається з [президентом Росії Володимиром] Путіним, а слово "Крим" при цьому не звучить".

Детальніше читайте в матеріалі Лайма Астролог про майбутнє Порошенка, кінець режиму Путіна і загрозу великої війни: прогноз на 2018 рік.