RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Не треба робити з цього сенсацію: військовий експерт оцінив перспективу повернення Донбасу

Україна не піде на наступ на Донбасі в зв'язку з отриманням Javelin, але повернення окупованих територій обов'язково станеться і не варто робити з цього сенсацію.

Про це військовий експерт і блогер Олексій Арестович розповів в інтерв'ю "Апострофу".

Він вважає, що паніка терористів, в зв'язку з отриманням Україною Javelin є ходом в інформаційній війні з метою набору до лав бойовиків.

"Ось у чому наша помилка? Який-небудь напівп'яний заступник командира ДНР заявив, що Україна піде в великий наступ - і відразу: "Ой, великий наступ, великий наступ! "Знаєте, що таке велике наступ? Це треба два роки наполегливо готуватися, титанічні зусилля здійснювати. Не починають наступ тому, що Україні поставили Javelin. Треба просто розуміти, що є речі, на які не треба реагувати. Головний принцип інформаційно-психологічної боротьби - це захопити порядок денний. Якщо вони вкидають інформаційні приводи, а ми їх обслуговуємо, то ми працюємо як служби інформаційно-психологічних операцій. А навіщо?", - зазначив Арестович.

"Війна на повернення Донбасу - це наш плановий захід, не треба з цього робити сенсацію, ми його планово повернемо", - заявив блогер.

Детальніше читайте в інтерв'ю Олексія Арестович "Апострофу" Україна - слабке місце Росії, американці в нього б'ють.