RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

"Апостроф" нагадав нардепам про борги: деякі вдячні

Судячи за даними Єдиного реєстру боржників, кілька народних депутатів мають борги по штрафам за порушення правил дорожнього руху, або ж за комунальні послуги. При цьому частина з них навіть не знають або не пам'ятають про заборгованість.

Це з'ясувалося в розмові "Апострофа" з нардепами-боржниками.

У списку порушників-неплатників депутати "Народного фронту" Сергій Висоцький, Костянтин Матейченко, Юрій Тимошенко і Віталій Сташук, представники президентської фракції БПП в парламенті Петро Сабашук і Валерій Пацкан, позафракційний Олександр Марченко і член депутатської групи "Відродження" Юрій Шаповалов.

Народний депутат "Народного фронту" Сергій Висоцький висловив здивування, коли почув про несплачений штраф за порушення ПДР.

"Чого-о-о? Моє прізвище в реєстрі? Я порушення ПДР зазвичай оплачую відразу, ну на другий або на третій день це максимум, що може бути. Ну, в будь-якому випадку, спасибі вам за наводку, буду перевіряти", - сказав він.

Про борги за оплату комуналки "Апостроф" нагадав Василю Брензовичу з БПП.

"Я не знаю, що це ... Я повинен на це подивитися, але думаю, що насправді такого немає", - запевнив народний обранець.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа" - Депутати не платять штрафи та за комуналку: як виправдовують себе боржники з Ради.