RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Арешт Савченко: джерела повідомили несподівані дані

Зняття Верховною радою недоторканності з нардепа Надії Савченко, після якого може послідувати її арешт, знаходиться під питанням.

Про це "Апострофу" повідомили джерела в парламенті.

"Можуть злити голосування. У четвер (22 березня - "Апостроф") їде делегація депутатів і не буде достатньо великої кількості нардепів, тому незрозуміло де збираються брати голоси за зняття недоторканності з неї", - сказав представник коаліції в Раді.

Друге джерело зазначило, що голосування щодо цього питання може відбутися 21 березня. "Але неточно", - додав співрозмовник.

Нагадаємо, вранці 15 березня глава ГПУ Юрій Луценко подав у Раду подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання і арешт Надії Савченко. Крім цього, генпрокурор подав до парламенту матеріали, якими обґрунтовуються дані подання. Нардепа підозрюють у спробі організації "збройного державного перевороту методом терору".

Як повідомляв "Апостроф", на сайті Комітету з питань регламенту та організації роботи Верховної Ради України опубліковано інформацію, що парламент розгляне три подання щодо народного депутата Надії Савченко, зокрема, про зняття з неї недоторканності 21 березня.

Читайте також матеріал "Апострофа" - Пристрасті за Савченко: у Порошенка вже "зарядили рушницю".