RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Частина великої війни: Україні озвучили сумний прогноз щодо агресії Росії

На думку військового оглядача Павла Фельгенгауера, Росія розглядає Україну як частину свого військового протистояння з США і тому не планує припиняти війну на Донбасі.

Про це він пише у своїй колонці на "Апострофі".

Оглядач нагадує про недавній виступ начальника генштабу Збройних сил РФ Валерія Герасимова під час якого той заявив, що в світі йде тотальна війна між РФ і Америкою, яка прагне зберегти своє світове лідерство.

"Україна для РФ - це частина тотальної світової війни, яка поки ведеться в основному не військовими засобами, але також може й військовими. Зрозуміло, що в цих умовах не можна "віддавати" Україну Америці - це смерті подібно", - говорить Фельгенгауер.

В даному контексті він також зазначає, що раз Україна є одним з фронтів цієї тотальної війни, не варто очікувати відходу Росії з окупованих територій.

"Це тотальна війна, а Україна є фронтом цієї війни. Також підтягуються й інші фронти. Але було б наївно очікувати, що в Україні якось домовляться на основі того, що Росія піде звідти або конфлікт на Донбасі буде заморожено...", - резюмує оглядач.

Детальніше читайте в матеріалі на "Апострофі": Тотальна війна: що в Кремлі думають про Донбас і всю Україну.