RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Названо головну проблему з введенням миротворців на Донбас

Російський президент Володимир Путін не збирається погоджуватися на розміщення миротворчої місії ООН на всій території окупованого Донбасу і може домогтися свого рішення за допомогою підкупу євродепутатів.

Таку думку в інтерв'ю "Апострофу" озвучив заступник генерального директора кримськотатарського телеканалу ATR, відомий журналіст Айдер Муждабаєв.

За його словами, Путін готовий на введення миротворців для виду, щоб були скасовані санкції. Але Україну не влаштує такий варіант.

"Ми згодні лише на нормальний миротворчий контингент з повним контролем, без будь-якої присутності російських військ. Вони ж хочуть, щоб там стояв дурень в оонівської формі, а при цьому управляти самим, але під цю штуку щоб санкції зняли. У Європі ж продажні депутати недорогі. Для них 100 тисяч доларів – гроші. А Путін заради 100 тисяч доларів не нахилиться навіть, щоб підняти їх", - говорить Муждабаєв.

Також читайте повний текст інтерв'ю на "Апострофі": Путін заходить через друга в Європі, Україні доведеться воювати ще довго - відомий журналіст.