RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Ймовірний наступник Жебрівського відповів на чутки про своє призначення на нову посаду

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Юрій Гримчак, який, за даними джерел "Апострофа", може очолити Донецьку обласну цивільно-військову адміністрацію після відставки Павла Жебрівського, відреагував на цю інформацію.

Про це повідомляє ТСН.

"Я не коментую. Без коментарів. Я колись давав інтерв'ю і говорив, що я в команді президента. Якщо це потрібно, можливо, я б погодився", - зазначив він.

Як відомо, Гримчак народився в Донецьку. З квітня 2005 року по червень 2006 року був заступником голови Донецької обласної державної адміністрації. Обирався народним депутатом за списками блоку "Наша Україна - Народна Самооборона".

З жовтня 2016 року по березень 2017 року - радник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України. 10 березня 2017 року призначений заступником міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України.

Раніше Юрій Гримчак розповідав в інтерв'ю "Апострофу" про екологію Донбасу та потреби жителів ОРДЛО: Росія готується піти з Донбасу, а по Криму потрібно розуміти кілька речей - заступник міністра.

Як повідомляв "Апостроф", в суботу Порошенко прийняв заяву про відставку Павла Жебрівського. Чиновник встиг пробути на посаді керівника Донецької ОВГА три роки.