RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Віджимають Азовське море: в Україні зробили сумну заяву про хитрі дії Путіна

Росія під шум від Чемпіонату світу-2018 потихеньку віджимає у України Азовське море.

Про це військовий експерт і блогер Олексій Арестович розповів в інтерв'ю "Апострофу".

Відзначається, що напередодні Чемпіонату з футболу в Україні багато хто побоювався загострення на Донбасі і в інших областях країни, проте, Росія вирішила змінити тактику.

"Увесь світ вже давно знає, що вони люблять наступати під прикриттям спортивних змагань: Крим віджимали під Олімпіаду, Грузію атакували під Олімпіаду, тому, думаю, наступна мета – це Олімпіада-2020, от тоді треба чекати великих неприємностей. А зараз вони, навпаки, зроблять паузу, мовляв, дивіться, спортивні змагання минули, ви всі так боялися, що ми будемо атакувати, але бачите, нічого не сталося, ми мирні люди, спорт для нас понад усе. Жоден уболівальник не постраждав від жодного російського хулігана, а ось британських фанатів у Києві побили. Так що даремно ви кажете, що ми там щось загостримо на фронті", - підкреслив Арестович.

"Головний меседж в тому, що Росію оббрехали, адже це насправді дуже цивілізована і дуже культурна країна, яка просто захищає свої інтереси, це в Україні фашисти. І ось іспанські та британські вболівальники, попиваючи пиво на вулицях Ростова, думають: "Ну оббрехали ж матінку-Росію, а вона така класна". І все це – під м'який віджим Азовського моря, тобто вони все-таки роблять військові дії, просто не там і не такі, як ми очікували", - додав він.

"Усі очікували чого? Загострення на фронті, мовляв, на Суми або Харків попре злісна танкова колона, а вони потихеньку віджимають Азовське море під шум спортивного змагання та під видом російської гостинності до всього світу", - резюмував військовий експерт.

Більше про плани Кремля для України читайте в матеріалі "Апострофа": Росія готує умови для поглинання України, це головна небезпека – Олексій Арестович.