RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Не п'яний, а приймав ліки: соцмережі спантеличили фото і відео великого чиновника ЄС на саміті НАТО

Користувачів інтернету спантеличила дивна поведінка глави Європейської комісії (ЄК) Жан-Клода Юнкера на відкритті саміту НАТО в Брюсселі.

Відповідні фото і відео опубліковано в мережі.

Так, на відео зафіксовано, як глава ЄК разом з іншими політиками дивиться шоу під відкритим небом з літаючою гімнасткою. При цьому він хитається. Президент України Петро Порошенко тримає Юнкера під руку.

Крім того, коли політики попрямували робити спільне фото, єврочиновника вели під руки двоє чоловіків, а деякі керівники країн, зокрема Петро Порошенко, президент Польщі Анджей Дуда, прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей йшли до місця зйомок не особливо стримуючи посмішки. При цьому президент США Дональд Трамп і генсек НАТО Йенс Столтенберг були незворушні.

Варто зазначити, що така поведінка Юнкера викликало хвилю обговорення в мережі. Зокрема, деякі користувачі припустили, що він був п'яний.

У той же час в Єврокомісії запевнили, що причиною дивної поведінки чиновника було не вживання алкоголю, а дія ліків від гострого болю в ногах, уточнює ВВС.

Відзначається, що біль був настільки сильним, що Юнкера привезли на обід в інвалідному кріслі. У ЄК додали, що у нього була "особливо болюча атака ішіасу, що супроводжувалася судомами".

Фото: bbc.com

Як відомо, симптоми ішіасу можуть включати біль, оніміння або поколювання в сідницях і ногах. Це викликано стисненням або роздратуванням сідничного нерва.

Читайте також матеріал "Апострофа": Трамп готується до зустрічі з Путіним: навіщо була потрібна істерика на саміті НАТО.