RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Мураєв збрехав про те, що повів із собою ряд партійних організацій з «За життя», - блогер

Народний депутат Євген Мураєв очолив нібито нову партію «Наші», яка насправді була зареєстрована на його помічника три роки тому. Він також збрехав про те, що повів ряд партійних організацій з «За життя».

Про це повідомив блогер Володимир Макарівський на своїй сторінці в Facebook.

«Свій черговий віраж в політичній кар'єрі під специфічної вивіскою проекту «Наші», названого в бадьорому, немов бриз зі звалища, пропутінському стилі, депутат-одинак Євген Мураєв традиційно починає з улюбленого свого прийому - брехні. Кому? Своїм же черговим жертвам: потенційним виборцям і однопартійцям. Він заявив, що забрав ряд партійних організацій з «За життя» в «Наші». Але, як виявилося, «розколює» він теж не без обману. Причому обману, який легко можна спростувати. Досить буквально через годину після гучної тези про «вихід із «За життя» ряду організацій» заглянути на сайт самої партії - і переконатися, що все Євгену Володимировичу здалося. Здалося, що осередки Дніпра, Харкова, Миколаєва, Херсона, Одеси, Хмельницького та інші пішли разом з ним», - написав блогер.

Він підкреслив: на ділі виявилося, що «ніхто нікуди не йшов» і ніяких переговорів про це з Мураєвим не вів. Що підтверджується і документально, і публічно. Макаровський також повідомив, що партія «Наші» була зареєстрована ще в 2015 році, а її головою вказано Дмитра Заборіна, який є помічником Євгена Мураєва і його спічрайтером.

«Зареєстрована в 2015 році політична сила постійно металася в пошуках назв, як хамелеон, у якого стався збій і він ніяк не може пристосуватися до навколишнього оточення. Спочатку вона називалася «Перемога», але оскільки цей термін виявився в оперативному застосуванні Банкової, в лютому 2017 року припало змінити назву на «Сила народу». Але і тут явно вийшла «штанга», і в серпні 2018 року партію знову перехрестили - на цей раз в «Український формат», але оскільки назва вже зовсім виявилося безглуздою, її в підсумку змінили. Мураєв не тільки маніпулює очевидними фактами під час виступів на ТБ, але бреше і тоді, коли стверджує, що «вражений» об'єднанням «За життя» та «Оппоблока» до такої міри, що розлютився і пішов в інший проект, і коли, працюючи з Рабиновичем, тихесенько готував собі новий проектик. Взагалі безглузде таке питання, насправді. Просто тому, що політичний стиль Мураєва - брехати», - підкреслив блогер.

За його словами, Мураєв самозабутньо бреше не тільки в політичному житті, але і в особистому.

«Серед тих, хто в знаменитому кліпі «Наші» підставляє плече політику в костюмі - Валерія Мураєва, депутат Харківської облради, екс-дружина депутата, яку він залишив півтора роки тому з двома дітьми на руках. При розлученні Валерія написала, що основною причиною їх розлуки після багатьох років спільного життя є «втрата довіри і поваги до пана Мураєву». І що виходить? «Не довіряю і втратила повагу» - по життю разом не йдемо, але в партію - легко. Адже там можна вільно і невимушено дурити людей ... разом», - констатував Макаровський.

Він упевнений, що Мураєв під керівництвом Адміністрації президента скористався заготовленою партією «Наші», щоб розколоти опозиційні сили, що представляють інтереси жителів центру і південного сходу України.

«Намагаючись виписувати фігури вищого пілотажу на бриючому польоті, Мураєв виконує навіть не свою волю, а ледве не волю Банкової, і партійкою «Наші» скористався, як давно прихованим і запасним варіантом. І воля ця - розкол тієї слабкої єдності, яка з'явилася на обрії для сил центру і південного сходу. Та й самого Мураєва вже встигли охрестити за це «криголамом», - зазначив Макаровський.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Політика