RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Москва зливає ДНР: відомий бойовик раптово впав в істерику

Латвійський бойовик Бенесс Айо, відомий як Чорний Ленін, заявив, що Росія зрадила окупантів в ДНР.

Таку думку він висловив "Новой газете".

Так, відповідаючи на питання журналіста, він заявив, що Москва допустила узурпацію влади на Донбасі "сумнівними антинародними елементами". Також Айо, який є комуністом, образився, що Кремль не пустив так звану компартію ДНР до виборів.

"(Мене не влаштовує, - Апостроф) те, як поводяться з провідними силами регіону, зокрема, з комуністичною партією ДНР - нас, як ви знаєте, не допустили до участі у виборах, а до цього якісь знову ж антинародні сили влаштували теракт в нашому міськкомі під час з'їзду компартії", - заявив він.

Відповідаючи на питання про те, що це за "антинародні сили", він відмовився їх назвати, але заявив, що "за цим всім стоять буржуазно-олігархічні кола як Росії, так і України".

"Вони просто не хочуть, щоб влада на Донбасі належала народу, не хочуть просування Новоросії, розумієте", - поскаржився бойовик.

Айо також поскаржився на бажання Москви заморозити конфлікт на Донбасі і поставити головним в ДНР Дениса Пушиліна.

"Призначають нам цього Пушиліна, діяча МММ і ставленика московських олігархів і кураторів, якого тут ніхто не поважає. Бородай каже, що справа вирішена, Москва впевнена в Пушиліні, хоча сам його спочатку називала Чепушіліним. Ну це ж нонсенс", - заявив він.

При цьому він зазначив, що "всіх впливових і улюблених в народі людей" не пустили на вибори.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що Путін не збирається офіційно визнавати ДНР і ЛНР.