RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Скандал в "Аграрній партії": в МВС розповіли про "гучну" підробку документів

У вересні 2018 року члени "Аграрної партії" сфальсифікували документи, подані до Міністерства юстиції України.

Про це йдеться в постанові про вилучення документів слідчого судді Голосіївського районного суду міста Києва Чередниченко.

"Досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні встановлено, що у вересні 2018 року члени "Аграрної партії" Данилов, Корбан, Поживанов і Шандра, а також інші невстановлені особи склали і подали до Міністерства юстиції України для реєстрації змін у складі керівних органів партії підроблені документи, які зазвичай подають для державної реєстрації юридичної особи та фізичних осіб-підприємців, а також внесли в офіційні документи Партії неправдиві відомості, підробили підписи і склали і видали завідомо неправдиві документи", - сказано в постанові.

При цьому, в "Аграрній партії" обурені безкарністю рейдерів, які намагаються сісти за "кермо".

"Не дивлячись на те, що йде кримінальне провадження по фальсифікації офіційних документів партії, рейдери продовжують підробляти документи і нахабно, публічно цим хизуються. Вчора Олег Корбан виставив в Facebook пост з нібито розпорядженням про звільнення Віталія Скоцика з посади голови "Аграрної партії" ще 17 жовтня і неможливості проведення з'їзду 21 жовтня. Такого рівня блюзнірства і таких технологій очорнення годі й уявити. Однак цей цинічний вчинок свідчить тільки про те, що політичні рейдери не впевнені во власній перемозі, і саме тому продовжують фальсифікувати документи. Ми дуже сподіваємося, що правоохоронні органи будуть діяти за законом і злочинцям не вдасться уникнути покарання", - коментують події в оточенні лідера "Аграрної партії" Віталія Скоцика.

Зауважимо, рейдери не тільки внесли зміни до реєстру, а й увірвалися в головний офіс і захопили його, також вони отримали контроль над сайтом політсили. Новини реальної "Аграрної партії" тепер розміщуються на міжнародному домені agro.party.

Нагадаємо, ще на початку вересня "Аграрна партія" заявила про спробу рейдерського її захоплення людьми, пов'язаними з проросійськими силами.