RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Ніч буде довгою: з'явилося знакове фото з Ради напередодні голосування за воєнний стан

Український парламент у передчутті історичних рішень, а українська держава - на порозі переломного стану системи.

Про це написав у Facebook нардеп Олексій Рябчин, публікуючи знакове фото з Верховної Ради.

"Порожня Верховна Рада за пару годин до історичних рішень. Журналістів пускають тільки на третій поверх, вже черга перед входом. За попередніми повідомленням - багато колег зможуть прибути з регіонів тільки біля 18.00. Тому чекаємо на ще одну ніч в Раді.

За теорією хаосу наближується точка біфуркації - критичний стан системи, при якому система стає нестійкою щодо флуктуацій і виникає невизначеність: чи стане стан системи хаотичним або вона перейде на новий, більш диференційований і високий рівень впорядкованості", - написав нардеп.

Як повідомляв "Апостроф", 26 листопада президент Петро Порошенко підписав указ рішення Ради національної безпеки і оборони України від 26 листопада 2018 "Про надзвичайних заходів щодо забезпечення державного суверенітету і незалежності України і введення воєнного стану в Україні".

Також нагадаємо, що вранці 25 листопада прикордонні кораблі Російської Федерації здійснили відверто агресивні дії проти кораблів Військово-морських сил ЗС України, які йшли до Маріуполя, протаранивши один з них.

Пізніше російські військові кораблі відкрили вогонь по українських суднах в Керченській протоці і захопили їх.

У зв'язку з агресією Росії в Азовському морі РНБО ухвалила рішення про введення воєнного стану. Дане питання буде розглянуто Верховною Радою.