RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

​У Росії розповіли, як новий президент України може вчинити з Донбасом

Новий президент України може на корені змінити ситуацію з Донбасом, і це буде багато в чому залежати від виборців, які приймуть рішення на виборах.

Таку думку висловив "Апострофу" російський опозиціонер Костянтин Боровий.

"Найсерйознішим і важливим фактором у розвитку ситуації між Україною і Росією є позиція президента України. Сьогодні його позиція - це спроба зберегти відносну стабільність. Погану, непотрібну Україні, невигідну, але стабільність. Явно стримується будь-яка активність на Донбасі. Це означає, що ситуація як була тухлою, так і залишається.

Але в Україні, можливо, буде новий президент, у якого на початковому етапі може виникнути бажання якось вирішити цю ситуацію - вирішити зміною відносин між Росією і Україною. Можуть бути і радикальні зміни. Це питання багато в чому буде залежати від виборців, які приймуть рішення на виборах - що для них важливіше: стабільність чи підтримку цієї точки нестабільності, в якій, звичайно ж, зацікавлена Росія. Адже головним завданням Путіна було створення точки нестабільності і підтримання її", - переконаний експерт.

Подробиці читайте в матеріалі "Апострофа": Порохова бочка під Путіним: на відносини України і Росії вплинуть два фактори.