RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Кінець Путіна: в Росії заговорили про масові революційні протести

Повалення президента Росії Володимира Путіна буде супроводжуватися масовими протестами, які почнуться в кінці 2019 року.

Про це заявив російський аналітик, професор Московського державного інституту міжнародних відносин Валерій Соловей, передає Еспресо.TV.

"Кінець 2019-початок 2020 рр. може ознаменуватися серйозними соціальними і політичними змінами, масовими виступами. Для Росії це було б уже дуже серйозно насправді", - розповів він.

За його словами, масові протести Путін буде гасити силовим способом, який в кінцевому випадку не матиме ніякого ефекту.

"Однією хвилею справа не обмежиться. Я переконаний, що коли в Росії почнеться політична криза - зараз вона знаходиться в латентній, прихованій фазі - це буде тривала криза, вона триватиме два-три роки. Він буде супроводжуватися сплесками, спадами, тобто розвиватися не лінійно, а по синусоїді, як і належить політичним кризам. Але результат його буде один: це перезаснування Росії як держави, тобто установа нової Російської республіки", - деталізував Соловей.

Детальніше про політику Кремля, читайте в матеріалі "Апострофа": Скинути Путіна можна тільки одним шляхом, захочуть - задушать за рік - Айдер Муждабаєв.