RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Аваков і Світлична відзначили День Соборності в Харкові: фото

У вівторок, 22 січня, в день 100-річчя від дня підписання Акта Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки, Харків з робочою поїздкою відвідав глава МВС Арсен Аваков.

Разом з очільником області Юлією Світличної він взяв участь у низці робочих зустрічей та в урочистому заході та покладанні квітів до пам'ятника Шевченку.

"День Соборності - це не тільки історичне свято. Це ідея справжнього. Сьогодні українці розуміють, як ніколи, що наша сила і правда - по обидва береги Дніпра. Єдність і розвиток - це база створення сильної держави", - зазначила Світлична.

У свою чергу міністр зазначив, що свідомо вибрав Харків місцем святкування 100-річчя Соборності.

"Сьогодні є нові виклики. Це виклики поруч з Харковом, виклики в нашому суспільстві й зовні - з нашими ворогами. А в нашому суспільстві - багато проблем, які потрібно вирішувати. І ми сьогодні будемо працювати весь день з Юлією Олександрівною з питань Харкова. І це доречно ", - сказав Аваков.

Також 22 січня голова ХОДА разом з міністром провели координаційну нараду керівників правоохоронних органів. В рамках заходу розглядали два головних питання: заходи щодо подальшої стабілізації криміногенної обстановки на території Харківського регіону і забезпечення прозорості і законності під час виборчого процесу.