RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У Зеленського шансів немає: волонтер розвінчав головну сенсацію виборів в Україні

У кандидата в президенти України, шоумена Володимира Зеленського, немає шансів на перемогу у виборах.

Про це "Апострофу" розповів громадський активіст, засновник і керівник Першого добровольчого мобільного госпіталю ім. М. Пирогова Геннадій Друзенко.

"Думаю, що у Зеленського шансів немає, хіба що трапиться щось несподіване. За креативністю - дуже хороша кампанія у нього, по технологічності, то Зеленський - це планшет, а всі інші - це така книга, яку ти гортаєш пальцями і робиш закладки ", - зазначив він.

За словами Друзенка, Зеленський єдиний, хто примудряється ще й заробляти на президентській кампанії, не тільки витрачатися.

"У березні на широкий екран вийде третій сезон" Слуги народу ", який подивляться мільйони українців; ролики Зеленського в інтернеті переглядають мільйони, за що YouTube доплачує", - додав він.

Активіст підкреслив, що оскільки в Україні поки онлайн ще не голосують, відповідно, треба мати людей в виборчих комісіях, треба захистити результати, треба побудувати мережу.

"Я дуже сумніваюся, що його виборець, а це саме той, хто сидить в гаджетах, піде ночі проводити в сільському клубі або міській школі і відстоювати кожен голос за Зеленського. Але це вже хороша заявка на захід у парламент восени з, умовно кажучи, партією українських космополітів. Я думаю, що він заведе фракцію в парламент. Питання, чи буде це фракція Зеленського або одна з фракцій Ігоря Валерійовича. Втім, не думаю, що це суто проект Коломойського, думаю, що вони партнери в цій політичній грі. А ось, скільки у кого акцій, це вже і секрет", - заявив Друзенко.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа" Конституцію перетворили в матрац, який прогинається під кожним президентом - Геннадій Друзенко.