RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Український журналіст на Кремль ТВ озвучив жорсткий ультиматум Путіну: відео

Український журналіст Дмитро Гордон в ефірі пропагандистської програми заявив, що ключі від світу знаходяться в одному місці - в Кремлі в кишені Володимира Путіна.

Відеозапис програми "60 хвилин", яка транслюється на каналі "Росія 1", розмістили в мережі.

Під час ефіру Гордон підкреслив, що президент Росії повинен дати наказ піти з окупованих територій Криму і Донбасу.

"Тоді, якщо він покається перед державою Україна за завдані страждання і смерті більш ніж 10 тисяч осіб, відшкодує збитки економіці, ми будемо кращими друзями, я в цьому впевнений", - сказав він.

На це пропагандистка Ольга Скабеева відповіла, що "Путін ключі не віддасть, ніхто з Криму не втече, а на Донбас ніхто не заходив".

"Далі рух дуже просте: якщо ви не покинете територію України, буде кінець керівництву Росії. Ви не зможете жити в цьому світі, будучи державою-агресором", - продовжив Гордон, нагадавши про словах одного з керівників "Роскосмосу" про тотальну нестачу деталей з -за санкцій. - "Ви технологічно відстали і повинні розуміти, що без взаємодії з Заходом Росії - кінець. Але якщо ви не підете з України і не залишите її в спокої - взаємодії з Заходом не буде".

Як повідомляв "Апостроф", на території Латвії на три місяці заборонили ретрансляцію (в тому числі поширення) програми російського телеканалу "Росія РТР" через Україну.