RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

​Стало відомо, хто може стати "справедливим арбітром" на виборах в Україні

Міністр МВС Арсен Аваков став єдиним гравцем, що має реальні інструменти і можливість забезпечити чесні і справедливі вибори.

Про це йдеться в матеріалі "Апострофа".

У фракції НФ опитані "апостроф" депутати відзначають, що сам міністр паралельно веде переговори і з лідерами президентських перегонів - Юлією Тимошенко і Володимиром Зеленським, і що у нього існують певні відносини з Ігорем Коломойським, про що він сам зізнавався, і Рінатом Ахметовим.

Крім того, незважаючи на деякі розбіжності, зберігається тісне партнерство з старими партійними товаришами - Турчиновим, Яценюком, Парубієм і прем'єром Гройсманом.

З іншого боку - жорстке протистояння з групою "газовиків" в парламенті і осілим у Відні олігархом Дмитром Фірташем, відверта ворожнеча з Медведчуком, важкі стосунки з оточенням президента і дуже непрості особисто з главою держави.

Саме тому, в силу свого позиціонування і керівництва найпотужнішим правоохоронним органом, Аваков, можливо, сам того не бажаючи, став єдиним гравцем, що має реальні інструменти і можливість забезпечити чесні і справедливі вибори.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Сірий кардинал: навіщо Аваков американцям і як він може вплинути на вибори.