RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Не тільки Медведчук: генерал розкрив плани Путіна по Україні

Напередодні президентських виборів в Україні Кремль буде вживати всіх можливих заходів для того, щоб вплинути на ситуацію.

Про це "Апострофу" розповів ветеран зовнішньої розвідки України, генерал-лейтенант Василь Богдан.

За його словами, російським спецслужбам додатково виділено 350 мільйонів доларів для проведення інформаційно-підривної пропагандистської та диверсійно-терористичної діяльності в Україні - їх метою є створення зон і центрів соціальної напруженості, вкидання різноманітних дезинформаційних і компрометуючих матеріалів на певних політиків і політичні сили.

"Безумовно, що в зв'язку з цим росіяни будуть досить активно використовувати кіберпростір. Тому висновки і заяви українських спецслужб ґрунтуються на об'єктивної та достовірної інформації. І очікування такого підходу путінського режиму до ситуації в Україні напередодні і в процесі виборів мало спонукати всі гілки влади для мобілізації відповідних ресурсів", - зазначив генерал.

Богдан підкреслив, що перш за все, треба вдосконалити відповідне законодавство України, особливо в питаннях подальшої криміналізації.

"Демократія - так, свобода слова - так, але є певні особливості українського молодої демократії, які дозволяють нашому ворогові цим користуватися і активно проводити свою підривну пропагандистську діяльність. Взяти того ж Віктора Медведчука, який на придбаних за допомогою своїх посередників каналах проводить антиукраїнську політику. фактично він є рупором Кремля, резидентом Путіна в Україні, але тільки зараз почали вживати якісь заходи", - пояснив він.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа" Путін буде використовувати всі засоби в Україні крім одного - генерал.