RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Аваков заявив про гучну "підставу" проти нього

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що певні структури готують низку провокацій проти нього та міністерства.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Кілька годин тому оперативні джерела повідомили мені, що певні структури готують низку провокацій проти мене - як міністра внутрішніх справ - і МВС. Це робиться для того, щоб дискредитувати і нівелювати роботу поліції щодо забезпечення чесних виборів в Україні ", - написав він.

За словами міністра, на його рахунку в Україні або Італії з незрозумілих джерел повинна "впасти" значна сума грошей в іноземній валюті - нібито за оплату послуг МВС по прикриттю фальсифікації і підкупу виборців на користь певного кандидата.

"Для повноти "ефекту" гроші можуть бути російського походження", - зазначив він.

"Коли такого роду провокації виходить від країни-агресора, я розумію. Але коли такі інтриги плетуться проти тебе у власній країні - це прийняти непросто. Тим не менш, я припускав, що щось подібне може трапитися. І намагався бути до цього готовий . І готовий. Ми тут в МВС не цукрові - не растаем", - додав Аваков.

Міністр також запевнив, що "ніколи не піде на компроміси і не укладатиме таємних спілок ні з одним з кандидатів в президенти, скільки б йому не приписували таких союзів в пресі".

Детальніше про роль Авакова в майбутніх виборах читайте в матеріалі "Апострофа" Невідома сторона Авакова: як глава МВС вплине на вибори.