RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

З'явилися фото і відео акції з пожежею і "кров'ю" біля будинку топ-чиновника, який потрапив в скандал з технікою для ЗСУ

У селі Козин Київської області під будинком Ігоря Гладковського, сина відстороненого від посади першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського, відбулася акція протесту після оприлюднення журналістського розслідування, фігурантом якого і став Гладковський-молодший.

Про це повідомляється на Facebook сторінці "Національний корпус".

Представники націоналістичних організацій ("Національний корпус", "Національні дружини") розкидали перед брамою будинку папірці у вигляді грошей та розлили червону фарбу як "символ крові".

Організатори спочатку заявили, що акція "Розкрадаєш оборонку України – відрубаємо руки" буде мирною, але незабаром представники націоналістичних організацій почали застосовувати піротехніку, у вікна будівлі почали жбурляти каміння, а перед входом на подвір’я підпалили штучні гроші, залиті фарбою.

Інформації про постраждалих немає. Поліція склала адмінпротокол про правопорушення. На момент акції ніхто із будівлі, де проходив протест, не вийшов.

Як повідомляв "Апостроф", один з фігурантів розслідування, перший заступник секретаря РНБО Олег Гладковський звернувся до Головної військової прокуратури і НАБУ із заявою щодо якнайшвидшої перевірки всіх фактів, викладених у журналістському розслідуванні про розкрадання в оборонній сфері, в яких фігурує його син.