RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

Всі новини

Порошенко знайшов заміну фігуранту "військового" скандалу Гладковському: названо прізвище

Сергій Кривонос, який раніше заявив про зняття своєї кандидатури з виборів президента, призначений заступником секретаря РНБО України.

Про це повідомляє Український мілітарний портал, посилаючись на власні джерела.

Відзначається, що відповідний указ президента буде опублікований найближчим часом.

Сергій Кривонос до цього був першим заступником Командувача Сил спеціальних операцій ЗСУ.

Посаду заступника секретаря РНБО України займав Олег Гладковський, звільнений президентом після появи скандального розслідування журналістів про корупцію в оборонній сфері.

Як повідомляє "Інтерфакс-Україна", виступаючи на форумі "Від енергоефективності до енергонезалежності" у вівторок, 12 березня, в Києві, президент України Петро Порошенко анонсував кадрове призначення в РНБО.

"Сьогодні я підпишу указ про один дуже важливий кадрове призначення в Раду національної безпеки і оборони України людину, яка буде одночасно очолювати комісію з питань оборонної промисловості та військово-технічного співробітництва. З'явиться людина, яка буде безпосередньо займатися питаннями переозброєння Збройних сил та інших військових формувань та питаннями нашої співпраці з НАТО", - сказав він.

Як повідомляв "Апостроф", за фактом розкрадань в дежконцерні "Укроборонпром" вже відкрито десять кримінальних проваджень, а у всіх фігурантів справи проведено обшуки.