RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Дебати нікого: Порошенко і Зеленський не прийшли на дебати з Тимошенко

Кандидат в президенти Юлія Тимошенко приїхала на дебати, однак виявилося, що прибула лише вона - її опонентів Петра Порошенка і Володимира Зеленського там не було.

Про це повідомляє видання "Українська правда".

Дебати за участю трьох лідерів президентських виборів, за даними соцопитувань, повинні були відбудуться на телеканалі UA: Перший. Юлія Тимошенко вчасно приїхала в студію каналу, але інших кандидатів там не виявилося.

"Я прийшла на дебати, хоча дебати нікого", - сказала вона.

Тимошенко заявила, що розраховувала поспілкуватися з двома своїми конкурентами по президентських перегонах, але їх немає, і вона зараз піде.

"Ще вранці в штабі коливалися і схилялися до варіанту не приходити на дебати. Після мітингу в Києві вирішили, що треба використовувати всі можливості спілкування з виборцем", - пояснили в штабі Тимошенко.

У той же час ведучі і запрошені журналісти спробували умовити Юлію Тимошенко залишитися. Вони навіть почали ставити гострі питання, але вона прийняла рішення покинути студію.

"Я була запрошена на дебати. Мені дуже шкода, що два потужних рейтингоносця не знайшли час, а скоріше, хоробрості, сьогодні дебатувати. Я думаю, що один в принципі ні на жодні дебати не прийде, а другий кандидат в президенти з великим рейтингом, він на велосипеді у нас їздить, я думаю, що він далеко їде і на велосипедi не доїхав", - зазначила Тимошенко.

Як повідомляв "Апостроф", раніше команда кандидата в президенти Володимира Зеленського заявила, що їхній лідер готовий до дебатами, якщо побачить запит українського виборця.