RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

​Топ-пропагандистці Путіна поставили діагноз через дебати в Україні

Російська пропагандистка і телеведуча Ольга Скабєєва заявила, що хоче приїхати в Україну й бути арбітром на дебатах кандидатів в президенти Петра Порошенка і Володимира Зеленського.

Про це повідомляє політолог Олексій Голобуцький.

Скабєєва зазначила, що готова провести спаринг українських кандидатів у президенти. Також вона підкреслила, що гарантує об'єктивність і неупередженість. Крім цього російська пропагандистка пообіцяла пройти експрес-курс з вивчення української мови.

"Русо-пропагандонша Скабєєва рветься в Україну - вести дебати на стадіоні. Ну, це вона даремно. По-перше, вона, мабуть, до цих пір слабо уявляє, до якої міри її тут ненавидять. Її на тому стадіоні заплюють так, що потоне", - прокоментував слова Скабєєвої політолог Голобуцький.

Також він написав, що в Україні кардинально відрізняється вже і політика, і журналістика.

"Те, що влаштують на дебатах, і близько не буде нагадувати ті "теплі ванни" обумовлених, підготовлених ефірів Скабєєвої зі звичними і сплаченими учасниками. Тут її порвуть, як мавпа газету", - зазначив політолог.

Як повідомляв "Апостроф", скандальну російську пропагандистку Ольгу Скабєєву обурила акція українських дайверів, які втопили в кар'єрі під Дніпром величезний бюст Леніна.