RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Степанов заявив, що не має наміру судитися з Порошенком через відставку

Екс-голова Одеської облдержадміністрації Максим Степанов не планує судитися з президентом України Петром Порошенко щодо своєї відставки.

Про це політик заявив, коментуючи своє звільнення.

"Я радий, що змусив президента хоч у такий спосіб виконувати Конституцію. Формально процедуру дотримано. Тож оскаржувати це рішення в суді не збираюся. Адже уся країна і так побачила, яка реальна причина мого звільнення – в Одеській області були забезпечені дійсно чесні та прозорі вибори. Тож, рішення є суто політичним", - заявив вiн.

Натомість Степанов закликав громадських активістів, представників різних політсил зробити усе можливе, аби другий тур виборів пройшов так само чесно і без фальсифікацій, як і перший.

Степанов також розповів, що не збирається залишати політичну діяльність.

"Точно знаю – з політики не піду, все тільки починається. В якому форматі? Однозначно у тому, який буде відповідати моїм принципам та ідеям", - додав Степанов.

Нагадаємо, що раніше Максим Степанов назвав незаконними дії президента і його указ про відсторонення з посади. Він аргументував це тим, що не була дотримана процедура, прописана у Конституції. Також він заявив, що справжня причина його звільнення – проведення чесних виборів в Одеській області.