RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

​Порошенко потрапив у пастку Зеленського: озвучено сумний прогноз

Чинний президент Петро Порошенко програв своєму опоненту Володимиру Зеленському, прийнявши його правила гри.

Таку думку висловив "Апострофу" медіаексперт, політтехнолог Олексій Ковжун.

"Коли ти приймаєш нав'язані правила гри, ти програв заздалегідь. Якщо вам запропонують побоксувати з Кличком, ви, напевно, відмовитесь. Я так точно відмовлюся. Грати з ним в морський бій? Може бути, я не знаю, як він грає в морський бій, але це все ж не його територія", - переконаний експерт.

За його словами, стадіон і вся ця історія - це на 100% територія Зеленського, територія шоу.

"Це не територія ораторів, це не територія предметної дискусії. Більш того, у стадіонного шоу є свої закони: оплески, рев трибун, динаміка, дійові особи видно з трибун дуже маленького розміру... Rolling Stones відмінно себе почувають на стадіоні, але взагалі багато рок і поп-групи уникають стадіонів, тому що це дуже складний майданчик і це вже точно не майданчик для дискусій", - вважає Ковжун.

Політтехнолог припустив, що у Порошенка погані порадники, які штовхають його на необачні кроки в цьому батлі кандидатів.

"У мене відчуття, що йому просто радять погано. Коли у тебе розрив в два рази, потрібно щось змінювати не в місці або способі ведення дискусії, а потрібно, прям, змінювати, змінювати. Потрібно взяти і що-небудь зробити. Адже чим відрізняється діючий президент від претендента? Претендент може тільки обіцяти, а чинний президент може робити. Наприклад, якщо пофантазувати: ми прокидаємося вранці і з'ясовуємо, що по країні прокотилася хвиля репресій, і ціла купа людей, про яких говорить преса, громадянське суспільство, волонтери і патріоти, раптом були зняті з посад і опинилися під слідством. Я маю сподіаюся на виконання обіцянок, які він дав учасникам ініціативи "Хто замовив Катю Гандзюк"", - підсумував експерт.

Детально читайте в матеріалі "Апострофа": Ми ще побачимо Порошенко на білому коні і з шаблею в руці - політтехнолог.