RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Зеленський розповів, чому відмовився здавати аналізи з Порошенком: відео

Кандидат в президенти України Володимир Зеленський розповів, що відмовився здавати аналізи на наркотики на НСК "Олімпійський" тому, що нібито отримав секретну інформацію про підготовку там проти нього провокації.

Про це повідомляє видання "Українська правда", посилаючись на відео з інтерв'ю Зеленського.

"Коли-небудь, після всіх цих виборів, на світло проллється інформація, як на НСК "Оліміпійський", хтось готував проти мене провокацію. Я туди не поїхав. Зараз я не готовий про неї говорити", - заявив Зеленський.

Також він зазначив, що здав би аналізи на наркотики за кордоном. "Ну, мужики, ну, треба буде - поїдемо", - відповів він на пропозицію поїхати і зняти всі підозри.

Крім цього, кандидат на пост глави держави розповів і про лабораторію Eurolab, яку очолює його прихильник. Зеленський пояснив, що у нього також є знайомство з засновником приватної клініки "Борис" Михайлом Радуцьким.

"Я міг поїхати туди, або туди. Я справді не хотів їхати на НСК через дуже просту причину: я не знав, що там будуть робити з моїми аналізами потім", - заявив він, додавши, що це пов'язано з тією секретною інформацією, про яку він говорив.

Зеленський також повторив, що відмовився здавати аналізи експертам антидопінгової асоціації VADA, оскільки вона є волонтерською антидопінгової асоціацією, а не Всесвітнім антидопінговим агентством. При цьому він заявив, що Володимир Кличко, який запропонував кандидатам пройти тест VADA, став учасником політичної гри.

Як повідомляв "Апостроф", колишній чемпіон світу з боксу Володимир Кличко закликав кандидатів в президенти здати аналізи перед другим туром виборів в Добровільній антидопінговій асоціації VADA, в той час як в адміністрації президента вирішили, що мова йде про WADA - Всесвітнє антидопінгове агентство.