RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

Всі новини

​У Зеленського заявили про умови і терміни завершення війни на Донбасі: відео

Конкретного методу завершення війни на Донбасі немає, але це має статися на умовах України.

Про це заявив спікер штабу Володимира Зеленського Дмитро Разумков в ефірі "112 Україна".

"На жаль, методу, як завтра закінчити війну, немає ні у кого. Але є розуміння, як потрібно йти для того, щоб цей мир настав. І мир повинен наступити на умовах України. Якщо піти за принципом і тими пропозиціми, які лунають від Росії, то можна було б, напевно, прийти до цього миру, але я думаю, що ні одному патріотові цієї країни такий шлях неприйнятний", - заявив Разумков.

Разумков також назвав указ російського президента про спрощення видачі паспортів РФ жителям окупованого Донбасу фактичним визнанням Росії.

"Фактично, це визнання РФ. Якщо по Криму вони говорили, що окупували його, вони цю анексію називають поверненням на батьківщину, то на сьогоднішній момент процедурою зі спрощенням процедури отримання російського громадянства вони підтверджують, що вони є країною-агресором в даному процесі", - заявив Разумков.

Як повідомляв "Апостроф", президент Росії Володимир Путін підписав закон, згідно з яким жителі окупованих частин Донецької і Луганської областей мають право на отримання в спрощеному порядку паспортів РФ.