RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Досвідчений царедворець: розкриті таємниці можливого глави АП при Зеленському

Андрій Богдан, який за чутками може стати главою Адміністрації президента при Володимирі Зеленському, є досвідченим царедворцем.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" заявив народний депутат від "Народного фронту" Антон Геращенко.

Говорячи про те, чи буде призначення Богдана означати, що Зеленський знаходиться під впливом олігарха Ігоря Коломойського, нардеп зазначив, що Богдан, скоріше, "людина власних амбіцій".

"Те, що Богдан ближчий до Коломойського, ніж Сергій Шефір - партнер Зеленського, або інші особи - це очевидно. При цьому, Богдан є не тільки або не стільки людиною Коломойського, як людиною власних амбіцій", - заявив Геращенко.

При цьому він нагадав, що Богдан досить таки відома в політичних колах постать. Так, ще в 2007 році Богдан був депутатом Верховної Ради, після чого працював уповноваженим по боротьбі з корупцією в Мін'юсті. Також він був заступником міністра в Кабміні Миколи Азарова, а також урядовим уповноваженим з боротьби з корупцією.

"Це треба пам'ятати, а я дуже люблю історію, і знати, хто, де, як був ... У нього величезний досвід уже державної діяльності. Він був, між іншим, і кандидатом в депутати Верховної Ради від Блоку Петра Порошенка в 2014 році", - підкреслив нардеп.

Він додав, що Богдан явно "знайомий з тим, що таке державний апарат, і як він працює".

"Мені невідомо нічого поганого і нічого хорошого про роботу Богдана на тих постах. Я цим питанням не цікавився, але те, що він досвідчений царедворець - це факт", - резюмував Геращенко.

Подробиці читайте в матеріалі "Апострофа": Зеленському не вигідно розпускати Раду, а Порошенко хоче повторити "успіхи" Януковича - Антон Геращенко.