RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Відомий журналіст зробив гучну заяву про телеканал Медведчука і "рускій мір": відео

Журналіст Дмитро Гордон припиняє свою співпрацю з телеканалом "112 Україна".

Про це він заявив в ефірі "112 Україна" ввечері 16 травня.

Причиною такого рішення стало те, що новим власником "112 Україна" став колишній глава Адміністрації Президента, кум президента РФ Володимира Путіна Віктор Медведчук.

"Я поставився до цього насторожено, але продовжував виходити на каналі, висловлюючи свою точку зору при повній свободі слова. Я хочу сказати, що ніхто ніколи на "112-му каналі" не говорив мені, що я повинен говорити і що я не повинен говорити", – сказав журналіст.

За словами Гордона, останнім часом Медведчук і його соратники займають дуже багато ефірного часу і пропагують ідеї "руского міра".

"З'явилося дуже багато людей, які, як і він, пропагують ідеї "руского міра", ідеї, близькі Путіну, ідеї, які мені абсолютно чужі. Я є патріотом своєї країни, я люблю свою країну, я не люблю російське керівництво, не люблю тих, хто пропагує ідеї "русского мира", як це робить Медведчук. У мене немає до нього особистих претензій, я з ним не знайомий, я його бачив три рази в житті, але мені дуже погано тому, що я виходжу на каналі, де Медведчук та інші люди пропагують "рускій мір". Я більше не буду виходити на "112-му каналі" і на каналі NewsOne ні гостем, ні ведучим. Сьогодні останній мій ефір", – сказав журналіст.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що невідомі принесли під офіс українського журналіста Дмитра Гордона свинячу голову на вилах, на п'ятачку якої був одягнений презерватив.