RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Був у списках "Слуги народу": у Херсонської ОДА з'явився новий голова, фото

У суботу, 13 липня, президент України Володимир Зеленський, який раніше покарав голову Державної фіскальної служби Олександра Власова за брехню, представив нового голову Херсонської обласної державної адміністрації (ОДА) Юрія Гусєва.

Про це повідомляє УНН.

Так, Зеленський на нараді з питань реалізації проектів облаштування пунктів "Чонгар" і "Каланчак" заявив, що саме новий голова ОДА має представити своє бачення розвитку інфраструктури в регіоні.

Фото: Укрінформ

Гусєв, у свою чергу, пообіцяв "міняти систему і повністю міняти підходи". Крім того, заявив, що відтепер у Херсонській області стартує президентська програма "Ліфт" і голови РДА будуть обиратися виключно через цю програму.

Варто відзначити, що кандидатуру Гусєва на посаду голови Херсонської ОДА запропонував сам Зеленський, 26 червня уряд підтримав призначення Гусєва і ще 7 голів ОДА.

Як пише "24 канал", раніше Гусєв був під №41 у виборчому списку партії "Слуга народу", але 13 червня він заявив, що передумав брати участь у парламентських виборах нібито через інформаційну атаку. Проте, він запевнив, що залишається в команді Зеленського і буде допомагати їй "в іншій ролі".

Нагадаємо, "Апостроф" повідомляв, що президент України Володимир Зеленський призначив головою Луганської ОДА Віталія Комарницького.

Головою Київської обласної державної адміністрації став Михайло Бно-Айріян.