RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Можете спіткнутися і впасти: Богдан дивно відповів на запитання про його звільнення, відео

Керівник Офісу президента Андрій Богдан дивно прокоментував свою заяву про відставку і натякнув на своє ставлення до журналістів.

Відповідне відео публікує "Радіо Свобода".

Між іншим, Богдан, обіймаючи журналістку натякнув на те, що, беручи у нього коментар під час ходи, вона може "спіткнутися і впасти".

"Я просто буду іти, і ви можете впасти, спіткнутись, то я мав би змогу вас одразу підхопити, щоб ви не впали…", - пояснив керівник Офісу.

Відповідаючи на питання про свою відставку Богдан заявив, що це не жарт.

"Це не жарт. Я дійсно підписав заяву. У даному випадку, це мій крок по відношенню до свого керівництва. І до суспільства, а не до журналістів. Класичні журналісти звикли саме себе усвідомлювати як суспільство. Але, як довела наша виборча кампанія, ми спілкуємося із суспільством без посередників, без журналістів", - зауважив він.

Нагадаємо, фотографію заяви про відставку глави Офісу президента Андрія Богдана розіслав журналістам, за деякими даними, його заступник - Кирило Тимошенко.

Про плутанину зі звільненням Богдана та інші незрозумілі дії "слуг народу" читайте в матеріалі "Апострофа": Блазнювання на вищому рівні: як Україна перетворюється на державу клоунів і блазнів.