RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Скандал зі звільненням Богдана: співробітника офісу Зеленського викрили в обмані

Заступника голови Офісу президента Кирила Тимошенка зловили на брехні щодо заяви про відставку його начальника Андрія Богдана.

Про це написала в Facebook шеф-редактор "theБабель" Катерина Коберник.

У своєму недавньому інтерв'ю виданню "Лига.net" Тимошенко заявив: "Почав обриватися телефон, з'явилася заява в Facebook, на деяких сайтах. Мені почали наярювати журналісти практично всіх видань... Я зайшов і побачив цю історію на одному з новинних сайтів... Я просто всім скидав у відповідь цю заяву, яку сам скачав з інтернету".

При цьому Коберник заявила, що саме Тимошенко був першоджерелом появи фото про відставку Богдана в ЗМІ.

"Ми публікуємо скрін листування, який спростовує його позицію з цього питання", - написала журналіст.

Як з'ясувалося, новина на сайті "24 каналу" з'явилася в 19-53, а злите Тимошенко фото на сайті "theБабель" опубліковано в 19-50. До того ж, на фото з "24 каналу" є водний логотип "24 каналу". А на висланих Тимошенко фото його немає.

"Тимошенко в інтерв'ю" Лізі "сказав, що в ОП не зможуть знайти, хто злив заяву Богдана про відставку в ЗМІ, а сам він скачав заяву з сайту 24 каналу і просто розсилав журналістам. Я не стану навіть коментувати, як чиновник ОП, який курирує комунікації зі ЗМІ, у відповідь на запитання журналістів може відправляти фото з сайту. Це за межею розуміння. Я скажу тільки про факти: theБабель опублікував фото заяви о 19:50. у відповідь на наш запит уточнити інформацію про відставку з Интерфакс, надіслав нам фото Кирило Тимошенко ", - додала Коберник.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 2 серпня президент Володимир Зеленський підтвердив інформацію про заяву на звільнення від глави ОП Андрія Богдана.